This is a past event. Registration is closed. View other G-14 events.

Jubileum Special: Workshop StoryBrand

StoryBrand is een marketingaanpak ontwikkeld door Donald Miller. De aanpak richt zich op het gebruik van de kracht van storytelling. Het doel is om de boodschap van een merk te verduidelijken en deze zodoende te communiceren. Weet jij wat het verhaal en de boodschap van jouw bedrijf is? En weet jij deze boodschap altijd even duidelijk over te brengen? En voor welk probleem ben jij eigenlijk de oplossing?


Hoera! Het netwerk van G14 bestaat dit jaar 10 jaar!

G14, oftewel Generatie 2014, ontleent zijn naam aan de generatie jonge eventprofessionals die stonden aan de oorsprong van deze club. Tien jaar geleden begon G14 als het 'jongere zusje' van het Genootschap voor Eventmanagers en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig, eigenzinnig label.

Daarom grijpen we dit jubileum aan om de 'brandpromise' van G14, samen met jou, de huidige generatie young eventprofessionals te herijken. Zo kom je niet alleen in aanraking met deze toffe methode, maar ook geef je mee richting aan de toekomst.


Daan Schmidt van StoryBrand neemt ons mee in de wereld van het brandscript en geeft jou alle tips en tricks om hier ook zelf mee aan de slag te gaan.

Location

Kasteel Rijnhuizen
Kasteel Rijnhuizen
Nieuwegein, The Netherlands

Let op! Adres voor navigatie:
Laan van Rijnhuizen 14, 3439 MN

https://kasteelrijnhuizen.nl

See route

Contact us

For additional event or venue information, please send an email to dirk@eventmanagers.nl

Organisatie en partners